Mekanlarda gördüğünüz seksi Dansöz Pornosu izlemeye ne dersiniz? Özellikle liseli gençlerin tutkunu olduğu arabada sikiş videoları bir çok güncell içerikle sizinle beraber. Porno denilince akla gelen ilk isim Kris Knight pornolar özenle sizler için seçldi. Grafik uzmanlarının vazgeçilmez programı CorelDRAW Graphics Suite 2020 lisans satın al ile uygun fiyatlarla sizlerle beraber. Sosyal medyada paylaşım yaparak epin kasmak isteyen herkes Pinterest Repin Satın Al ile beraber sorunsuz bosstlanmanın keyfini yaşıyor. Ücretsiz bir çok özelliği olan dosya yükle adresi güvenle içeriğinizi saklamaktadır. Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hileli oyun indir sizlere büyük avatanjlar ile güzel oyunlar sunmaktadır. Maç keyiflerini ücretsiz bir şekilde yaşaya bilmek için Selçuk Sports Apk İndir adresinden indirim yaparak eğlenceye dahil olun. Erotik kadınlardan oluşan bir topluluk olan sexs hatları sizlere zevk dolu anlar yaşatmaya hazır. Hazırda beklemekte olan ve internetin ucuz sex hattı numaralarını barından sitemizden istediğinizi seçebilirsiniz. Hemde konuşma yaptığınız herkes canlı seks hattı olarak karşınıza çıkacaktır. Özellikle seçim yaptığımız kadınlar sizlere doyumsuz canlı sex hatı hizmetinden yararlanmanıza yardımcı olacaktır. Hemen sizler de ateşli sohbet yapmak istiyorsanız arama yaparak seçtiğiniz kadınla zevk dolu anlar yaşayın. İstanbulda günün her saati taxi korsan hizmeti sağlayan adresmiz sizleri taşımaktan onur duyar. Profesyonel kadromuz ile sizlere her su kaçağı bulma işlerinizde sağlam bir şekilde çözümler üretiyoruz.

Mono ardilla o falso tití

Mono ardilla o falso tití

Mono ardilla o falso tití

Es el más pequeño de los monos que habitan nuestros bosques. Sus alimentos preferidos son los insectos y los frutos del bosque.

Familia: Cebidae
Nombre científico:
Saimiri oerstedii

Características

Es el más pequeno de los monos que habitan nuestros bosques. Su cuerpo mide aproximadamente unos 75 cms, de los cuales 40 cms corresponden a la cola. Es de coloración amarillento rojizo con negro alrededor de la cara, una cola prensil (le permite agarrarse de diferentes superficies) alargada de coloración oscura.

Distribución

En Costa Rica existen dos subespecies o razas. La más amenazada se encuentra en la zona de Parrita, Quepos y Potrero Grande de Buenos Aires. La otra subespecie se encuentra al Sur del país, principalmente en Osa. Es frecuente verlos en el Parque Nacional Manuel Antonio, Quepos y los bosques cercanos a Puerto Jiménez en la Península de Osa.

Alimentación

Habitante de bosques primarios y secundarios, en donde es frecuente observarlo en manadas buscando alimento.

Sus preferencias alimenticias son los insectos y los frutos del bosque.

Peligros que enfrenta

  • La destrucción del bosque, porque reduce su área de alimentación y reproducción.
  • Son especies interesantes para quienes buscan tener animales en cautiverio.
  • Esta especie está incluida en el Apéndice I de la Convención para el Tráfico de Especies en Peligro de Extinción (CITES).

Relacionado:

Comentarios Facebook

Etiquetado en: ,
Este sitio utiliza cookies. Conozca más sobre las cookies