Mekanlarda gördüğünüz seksi Dansöz Pornosu izlemeye ne dersiniz? Özellikle liseli gençlerin tutkunu olduğu arabada sikiş videoları bir çok güncell içerikle sizinle beraber. Porno denilince akla gelen ilk isim Kris Knight pornolar özenle sizler için seçldi. Grafik uzmanlarının vazgeçilmez programı CorelDRAW Graphics Suite 2020 lisans satın al ile uygun fiyatlarla sizlerle beraber. Sosyal medyada paylaşım yaparak epin kasmak isteyen herkes Pinterest Repin Satın Al ile beraber sorunsuz bosstlanmanın keyfini yaşıyor. Ücretsiz bir çok özelliği olan dosya yükle adresi güvenle içeriğinizi saklamaktadır. Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hileli oyun indir sizlere büyük avatanjlar ile güzel oyunlar sunmaktadır. Maç keyiflerini ücretsiz bir şekilde yaşaya bilmek için Selçuk Sports Apk İndir adresinden indirim yaparak eğlenceye dahil olun. Erotik kadınlardan oluşan bir topluluk olan sexs hatları sizlere zevk dolu anlar yaşatmaya hazır. Hazırda beklemekte olan ve internetin ucuz sex hattı numaralarını barından sitemizden istediğinizi seçebilirsiniz. Hemde konuşma yaptığınız herkes canlı seks hattı olarak karşınıza çıkacaktır. Özellikle seçim yaptığımız kadınlar sizlere doyumsuz canlı sex hatı hizmetinden yararlanmanıza yardımcı olacaktır. Hemen sizler de ateşli sohbet yapmak istiyorsanız arama yaparak seçtiğiniz kadınla zevk dolu anlar yaşayın. İstanbulda günün her saati taxi korsan hizmeti sağlayan adresmiz sizleri taşımaktan onur duyar. Profesyonel kadromuz ile sizlere her su kaçağı bulma işlerinizde sağlam bir şekilde çözümler üretiyoruz.

Aguila harpía

Aguila harpía

Aguila harpía

Su principal fuente de alimentación son animales vivos, como monos, aves, reptiles e insectos.

Familia: Accipitridae
Nombre científico: Harpia harpyja

Características

El cuerpo es muy grande. El macho alcanza hasta 96 centímetros de envergadura y 4,5 kilos de peso. La hembra mide hasta 107 centímetros y 7,5 kilos de peso.

Las alas son anchas y redondeadas y su cola es bastante larga.

Sobre la cabeza y el cuello, que son de color gris, aparece una cresta negra, bifurcada y muy prominente. El dorso del cuerpo y las alas son de color negro, como también el pecho. La cola es negra con tres bandas grisáceas.

Debajo de las alas el plumaje es blanco; las plumas de vuelo son blancas manchadas de negro.

Distribución

Se extiende desde el Sureste de México hasta el Sureste de Brasil. Vive en los bosques extensos no alterados, tanto en la Vertiente Atlántica como en la Pacífica, entre la Costa y los 2.000 metros de altura.

En Costa Rica se tiene un informe de esta ave en los últimos años en la Península de Osa.

Alimentación

Se alimenta de presas vivas, que incluyen monos y otros mamíferos que viven en los árboles, así como aves, reptiles e insectos.

Peligros que enfrenta

  • Es muy problable que sólo existan unos pocos animales, amenazados cada día en mayor escala por el uso indiscriminado de pesticidas y por la deforestación.

Relacionado:

Comentarios Facebook

Etiquetado en: ,
Este sitio utiliza cookies. Conozca más sobre las cookies